Haber Egemen

İstanbul'daki Oyun Grubu Mekanlarından Mam Atölye

EĞİTİM

Anadolu yakasında oyun grupları düzenleyen Mam Atölye Maltepe Süreyya Plajı'nda minikleri bekliyor.

Anadolu yakasında oyun grupları düzenleyen Mam Atölye Maltepe Süreyya Plajı'nda minikleri bekliyor. Oyun grupları ebevenli olarak yapılıyor. 18-48 ay arası minikler oyun gruplarına katılıyor.
Mam Atölye'de Anneli oyun grubu yanı sıra babalı oyun grubu da düzenleniyor.
Çocukların gelişimini destekleyecek en uygun içerikler hazırlanırken organik metaryeller kullanılıyor.

Mam Atölye'yi instagram
hesabından da takip edebilirsiniz
Adres: Feyzullah Mah. Serap cad. No:44-1B
İletişim Numarası : 0542 669 74 19

Ebeveynli Oyun Grubu

Ebeveynli oyun grupları, çocukların özgüven kazanmasını, bağımsızlık kazanmasını, sosyalleşebilmesini, yaşına uygun becerileri edinebilmesini, bakımvereni ile kaliteli bir ilişki kurabilmesini, oyun oynama becerisini geliştirebilmesini sağlayan, ebeveyn (bakımveren) ve bebeğin birlikte katıldığı oyun saatidir. 

Montessori ile Öğreniyorum

Mam Atölye'de Pazartesi günleri Montessori günüdür. 

Montessori eğitimi, Maria Montessori tarafından geliştirilen bir öğrenim yaklaşımıdır. Bu yaklaşım, çocukların kendi hızında öğrenmesine izin verir ve özgüven kazanmalarını, bağımsızlık kazanmalarını, sosyalleşebilmelerini, yaşına uygun becerileri edinmelerini, bakımverenleriyle kaliteli bir ilişki kurmalarını, oyun oynama becerilerini geliştirmelerini sağlar.

Türkiye’de birçok Montessori okulu bulunmaktadır. Montessori okullarında çocuklar, istedikleri materyalle, istedikleri zaman, istedikleri yerde çalışırlar. Çocuklara istedikleri kadar tekrar etme imkanı sunulur. Erken öğrenen yeni bir çalışmaya geçebilir, çünkü öğrenmede herkesin farklı bir ritmi vardır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.