Haber Egemen

Ankara'nın En iyi Girişimci İş İnsanı Ödülü Vural Egemen Sarıgöz'ün Oldu

EKONOMİ

Ankara'da 9.'su düzenlenen En iyi İş İnsanları Ödül Töreni'ne iş insanı Vural Egemen SARIGÖZ damga vurdu...

Ankara'da 9.'su düzenlenen En iyi İş İnsanları Ödül Töreni'ne iş insanı Vural Egemen SARIGÖZ damga vurdu... 

En iyi girişimci İş İnsanı kategorisinde ödüle layık görülen iş insanı Vural Egemen SARIGÖZ, yaptığı yeni nesil yatırımlar ve girişimlerle Ankara'nın 2023 yılında en iyi İş İnsanları Ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin saygın girişim ve reklam firmalarının ortaklaşa düzenlediği ödül töreninde Reklam ve Tabela sektöründe en iyi girişimci İş İnsanı ödülünü alan Vural Egemen SARIGÖZ yeni nesil tabela ve totem tasarımları ile dikkatleri üzerine çekti.

Totem ve tabela tasarımı konusunda dünya standartlarını imalat ve üretim aşamasında da yakalamayı başararak en iyi girişimci iş insanı ödülünü alan Vural Egemen SARIGÖZ yaptığı açıklamada "işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İngiltere, Fransa, Hollanda ve Amerika'dan sonra yeni nesil tabela ve totem tasarım ve imlatına imza atarak her geçen gün kendimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki süreçte % 100 milli tasarım % milli üretim ile dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmayı hedefliyoruz. Tabela ve Totem'in sadece tasarımdan ibaret olmadığını tasarımın birebir imalata da yansıyabileceğini tm dünyaya ispat etmiş bulunuyoruz. 

Yerli ve milli üretimin bir ayağı da artık Sarıgöz Tasarım Ofisi'dir... Ülkemize katma değer sağladığımız gibi sektörümüze de yön vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.