Haber Egemen

Özkardeşler’den, Büyükelçi Manasiyevski'yi Ziyaret

GÜNDEM

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediyesi meclis üyesi Birol Özkardeşler Kuzey Makedonya'nın Ankara Büyükelçiliği’ne yeni atanan Jovan Manasiyevski 'yi makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Büyükelçiye nezaket ziyaretinde bulunan Özkardeşler, “Yaşadığımız deprem sonrasında Kuzey Makedonya'dan gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan tüm görevlilere ve yardımları nedeniyle tüm Kuzey Makedonya halkına teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

İşbirlikleri konusunda Büyükelçi Manasiyevski’yle verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Özkardeşler, her iki ülke toplumuna faydalı işlere birlikte imza atabileceklerini söyledi.

Büyükelçi Jovan Manasiyevski'yi atandığı görev nedeniyle üstün başarılar dileyen Birol Özkardeşler, Büyükelçi’yi İzmir'e davet etti. Kuzey Makedonya Ankara Büyükelçisi Jovan Manasiyevs de iki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manasiyevs, “Sizlerle burada güzel işleri hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Kuzey Makedonya’dan gelerek İzmir’de yaşayan arkadaşlarımı da çok ziyaret etmek isterim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.