Haber Egemen

YAŞAR AYDIN’A İMZA DESTEĞİ YAĞIYOR;

SİYASET

Onur İttifakı Lideri Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın Anadolu’yu karış karış gezmeyi sürdürüyor.

Onur İttifakı Lideri Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın Anadolu’yu karış karış gezmeyi sürdürüyor.
“İNSAN ONURU UĞRUNA MÜCADELE EDİLECEK EN KUTSAL DAVADIR” ülküsüyle 13 yıldan beri Anadolu’yu karış karış gezen toplumun her kesiminin gönlüne girmeyi desteğini almayı başaran Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın, hiç bir ayrım yapmadan 86 milyon vatandaşımızı kucakladıklarını her ortamda dile getiriyor.
Yaşar Aydın milletimiz bizi bağrına bastı.
Cumhur İttifakına ve Millet İttifakına kesinlikle oy vermeyeceğim diyen vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanlığı yarışında İMZALARIMIZ ve Oylarımızı, Onur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın’a vereceğiz diyor. Seçim sürecinde, milletimizden Milyonlarca imza alacağız.
Cumhur ve Millet İttifakının ( İktidar ve Muhalefetin tamamı) 6 Şubat 2023 Depreminde, onbinlerce vatandaşımız gibi enkaz altında kaldıklarını yüksek sesle dile getiren vatandaşlarımızın yeni adresi,
“Hepimizin ve Çocuklarımızın Geleceği İçin” yeniden Bismillah diyerek ülkemizi ve milletimizi ayağa kaldırmakta kararlı olan gönüllerin Cumhurbaşkanı olmayı başarmış Yaşar Aydın ve Onur İttifakı oldu.

Başta AKP,CHP,MHP,İP,SP,BBP,HDP’ye asla ve kesinlikle oy vermeyeceklerini söyleyen vatandaşlarımızın ve seçmenlerimizin İmzaları ve Oyları, Onur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın’ın olduğunu söylüyorlar ve tam destek veriyorlar.
Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın, milletimizin desteğiyle seçimlerde Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, ülkemizi gül bahçesi yapacağız.
Kimsesizlerin Kimsesi, Umutsuzların Umudu, Kararsızların Kararı olmayı başardık,
Adaleti ve sistemi yeniden tesis edeceğiz.
Yüz bine yakın Liyakatli, Ahlaklı,Vicdanlı ve Adaletli kadrolarımızla,
Bürokrasi,milletimize hizmet etmek için, milletimizin emrinde olacak dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.