Haber Egemen
2023-03-10 21:41:43

Ahlaken Batıyoruz

Akif Reçber

10 Mart 2023, 21:41

Kıymetli okurlar; Yıllardır söylüyorum yazıyorum ve yine yazacağım. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama gelin görün ki Ahlaksızlığın bataklığına batıyoruz. Yıllardır film ve diziler ile dini ve ahlaki değerlerimize savaş açtılar ve halada devam ediyorlar. Gerekli kurumlar görmezden gelmeye devam ediyor. Ahlaksızlıklarını gözümüze sokanları çağdaşlığı çıplaklık zanneden ahlak yoksunları amacına ulaştı.

Müslüman bir Ülkede; İnadına mini etek, inadına dekolte, inadına tayt, inadına göbek deliği, inadına öpüşme, inadına çıplaklık diyenler amacına ulaştı... Ne başörtüsünün kıymeti kaldı neden tesettürün başı kapalı koca koca kadınlar utanmadan ahlaksızca hareketlere imza atıyorlar.

Halil Konakçı hocanın da dediği gibi sokaklar kasap dükkânı gibi ama kimse bir şey yapamıyor. Kadın istihdamı ve özgürlüğü adı altında kadınlarımızı bir obje haline getirenlerinde vebali büyük elbette.

Tik tok ve benzeri mecralarda kadınlarımız kızlarımız utanmadan kendilerini teşhir etmekten geri kalmadıkları gibi bu ahlaksız hareketlerine birçoğu eşini çocuklarını alet ediyorlar.

Batıyı örnek alarak batının bataklığına onlardan önce biz battık. Tümüyle batıyı suçlayamayız elbette ama onların ahlaksız yönünü alarak başladı bataklık yolumuz.

Şimdi bana gericisin diyenler olacaktır. Sizin bataklığınıza batmaktansa geride olmayı yeğlerim.

Aklımın almadığı bir noktada erkekler kızlarını kadınlarını çıplak sayılacak derecede yanlarında taşımaktan utanmıyorlar… Ve kıskanmıyorlar.

Yaşadığım şu zamandan da, Şu zamanda yaşananlardan da iğreniyorum. Bütün azgın kavimlerin akıbetine uğramamıza ne kaldı?

Bu Ülke haddinden fazla özgür.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.